Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2010 17:56 - Аз не съм комунист и никога няма да бъда, аз не съм костовист, но май е време да стана…
Автор: crisis Категория: Политика   
Прочетен: 2610 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 03.03.2011 13:14


       Агент Гоце каза, че мир и сделка ще има, ако Борисов изолира Костов и Дянков и няма "импийчмънт" .
      
       За Дянков, може и да е прав. Младо и аджамия е момчето. Аз да бях, щях да отсвиря Гоце и да му спретна една данъчна проверчица по всички банки и офшорки по-света, за да мога да му издам служебна бележка, че не е милиардер или че е...Ама преди това той да декларира писмено, че разрешава да го проверявам, за пред банките и службите, нали се сещате.
      
      Ама що ще тук Костов? А бе, другарю Гоце, какво ви пречи на вас, агентите на любимата на народа Държавна Сигурност, тоя Костов. Обяснете, че не разбирам. Нали той бил агент на СССР, а вие с другаря Путин сте първи дружки. Нали ДС беше преден отряд на ЦК на БКП и КПСС, а кой агент или „другар” вземе думата – Костов такъв, Костов агент, Костов лош…
      
       Мирише ми на активно мероприятие, от тези вашите, дето ги учете в Симеоново. Пък и вие все роли играете като агент "Трактора".
       Първо: "Долу НАТО", после - "Да живее НАТО". Човек не може да разбере - кога сте искрен и кога лъжете. А бе, признайте си, че послъгвате, като онази лъжа, че не сте агент Гоце. Ние ще ви разберем, това не е за хвалене...Щото после излиза друго - вербувал ви бил офицерът от ДС Цвятко Цветков, тоя дето като пуснеш телевизора, ще видиш или него, или оня Райчев, с особенния поглед, дето наскоро ни обясни по телевизора, че Левски и Ботев са терористи - и те лоши като Костов.... Ужас. И двамцата, абонирани за коментатори, обясняват и поучават - Колко лош бил Костов и колко добри са милите агенти.
      
       А бе, наистина, тия що стърчат постоянно в телевизора ми и ми дават акъл? Да не би и телевизиите да са техни? Не вярвам - те са "чужди", на някакви американци. От друга страна, колко му е и тия американци и те да са агенти или "босовете" на агентите. Знае ли човек днес - кой, кой е. Този "социолог" Райчев, не случайно не си е купил телевизор за вкъщи, а си е купил две "скромни" голф игрища с хонорарите от бТВ. Човекът най-добре знае, че това, с което те заливат българите от телевизора е: "Вредно за Вашето здраве ! ", както цигарите, само дето не го пише на телевизора. 
        Та, този гестаповец - Цветков, бил вербувал "Гоцето". Човекът доброволно сътрудничел и евтино - за 70 лв. на месец, как ще стане милиардер с тези левчета, бедничкият.
      
        Станишев цялата си предизборна кампания изкара с бой по Костов, за да могат "неагентите" Яне, Ковачки, Волен и други да откраднат гласове от сините и Бойко. Нали помните брадвето и преекспонираната (за да изглежда лош) снимка на Костов и "Избираш Бойко - получаваш Костов". Българете, нали са балъци, се хванаха и на това "активно мероприятие" - "демонизиране на противника". Бай ви Ганя Балкански му казва - "омаскаряване на читави чиляци."
        Добре, че Доган - агент "Сава", си беше пийнал малко и се изпусна, че работил в стола на парламента и раздавал порциите на своите обръчи от фирми и кметове, та разбраха защо са гладни и боси и че тиранията на джагалите и ченгетата продължава и малко се стегнаха и не отидоха за гъби, като друг път по избори. 
        Даже и Борисов, язък, че е учил в Симеоново, им се върза - умира от страх , че ако се коалира с Костов, ще му потънат гемиите и рейтингът и не вдява, че червените го работят.
        Пък, от къде да знаем, може и той роля да играе...Зер и той е закърмен с милиционерски порцион и ченгеджиски иширети.
        С тези "мили" ченгета, човек не може за бъде сигурен в нищо - лъжат ли, роля ли играят...
        
       Но е добре да си пазим джобовете - я парите ще ти инфлират, я ще ти вдигнат данъците или осигуровките, тока, водата, газта и парното, я в твой интерес ще ти построят някой АЕЦ. От мене да знаете, дойде ли един агент на власт, веднага ти вдига данъците и осигуровките, бърка ти в джоба и започва да си пълни своя. "По делата им ще ги познаете." - така е записано в Библията, специално заради тях  и не е нужно да им търсите картончето и агентурното име за да разберете, че са агенти. Щото баш агентите нямат и картончета и са много, много тайни.... 

        Не са виновни хората, те на това са научени - да слухтят, да лъжат, да газят Закона, да краднат, да побийват и ако трябва, да убиват, милите. Ами да, така се прави успешен бизнес, само дето много "фира" дават, щото се избиват взаимно от лакомия. Я, каква смъртност има сред съветниците на Гоце и другите агенти - разбойници...  
      
       Сега и Гоце. Хората го питат - защо нарушаваш конституцията, а той - понеже Костов е лош. Не я разбирам тази логика.
      
        Май, много го мразят агентите този Костов. Явно, той е най-лошият им душманин на тях, милите, дето ни докараха до това дереже....

       Започвам да си мисля, даже вече съм сигурен – този, който крещи: ”Долу Костов” или не харесва Левски и Ботев – не е читав чиляк и си има картонче или си е продал душата на червения.

       А аз, май ще ставам костовист - обичам "терористите" Ботев и Левски и нямам картонче. Време е да стана, щото тия мили ченгета ми откраднаха живота, панелката, трабанта и не ми дават развод вече двадесет, че и повече години... 

 




арх.Стойчо Парушев, 

отстъпвам правата за публикуване "free". 
 



Гласувай:
5



1. evrazol - Ами на там вървят нещата
12.03.2010 23:25
Аз не съм комунист и никога няма да бъда, аз не съм Костовист, но е време да стана…

Ами на там вървят нещата:)))
цитирай
2. darkanion - :D:D
20.03.2010 13:17
"Сега и Гоце. Хората го питат - защо нарушаваш конституцията, а той - понеже Костов е лош." Ужст, супер добре казано!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: crisis
Категория: Политика
Прочетен: 137596
Постинги: 29
Коментари: 65
Гласове: 268
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930