Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 21:01 - Старателно пазените МРЪСНИ ТАЙНИ на управляващите
Автор: crisis Категория: Политика   
Прочетен: 3352 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

 

                „Държавата – това е най-добрият начин, измислен до сега, за ограбване на населението в дадена територия от управляващите..”

                                                                                                                 Франсоа Волтер

 

От две години не бях писал в блога поради здравословни проблеми, а и казах „Сбогом” на София и отидох да живея в планината. Интересното е, че от тук много ясно се вижда грандиозното шоу на олигарсите и политиците за заблуда на българите и тяхното ограбване. Време е читавите и смели българи като Босия, да не хвърлят домати и пишат писма до турския султан, а  да формулират програма за реформи и да организират комитети по събиране на подписи и съмишленици. Днес нам е нужен нов Левски.

В предишният постинг ви показах нагледно как чрез НОИ трудолюбивите и предприемчивите българи са лишавани от възможността да спечелят от милион и половина но 26 милиона от издължаване на задължителните осигуровки. Сега да видим това законно ли е...

 

Българската осигурителна система e противоконституционна.

1.        Предвиденото в Законите за здравно и социално осигуряване задължително издължаване на осигуровки е противоконституционно и поради това е незаконно, в предвид, че ПРОТИВОРЕЧИ НА КОНСТИТУЦИЯТА, където заплащането на осигуровки  е утвърдено като право на избор за гражданите, съгласно чл.51(1) и чл.52(1) от Конституцията на Република България.

 

2.       България е единствената страна в света, в която няма необлагаем минимум  при облагането с данък общ доход. Което ще рече, че българските управляващи, единствени в света, не се срамуват да грабят пари от бедните като ги облагат с данък, преди те да са осигурили хляб и лекарства за тях и децата им.

              

3.       Знаете ли, че общата лична данъчно  - осигурителната тежест на политиците, олигарсите и висшите държавни служители с доходи и от хонорари с признати 60% присъщи разходи  е средно:   под 10 %   (десет процента)   срещу   45%   (четиридесет и пет процента) на самоосигуряващите се? Знаете ли, че чрез офшорни фирми олигарсите свеждат  данъчно  - осигурителната тежест си тежест към    3%   ?

 

Не знаехте....

Е, сега вече знаете защо Вие сте бедни, а те са богати  ....

 

Добрата новина е, че има  изход и то не един и мога да се обзаложа, че времето на сегашната политическата класа изтича. Не, нямам в предвид революции по сценарий.

Ежедневните, ежечасните лични усилия и действия на българите, бойкотът им на Държавата, както и лакомията и престъпни действия на управляващите, увеличаващият се брой и заплати на чиновници, полиция, военни и популацията на циганите ще доведат до фалит първо НОИ, а след това и Държавата до 2018 г. Убеден съм в това.

След което, българите или ще си направим държавата като хората или ще се разпръснем по света, а тук  ще дойдат новите ни собственици, организирали краха на България. ..

 

 „Опознай истината и тя ще те направи свободен“ – евангелие на Йоан VIII, 32.  




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. tikoev - Така е. . . Но. . . опознаваш истината ...
01.10.2013 21:51
Така е...Но...опознаваш истината и тя те прави още по-зависим..от данъците. А някой замислял ли се е за корена на тази дума - дан, което би трябвало да означава "принос"? Принос, но за кого и на каква цена?! :) Лека вечер!
цитирай
2. injir - Окрадоха ни...
01.10.2013 22:01
Окрадоха ни...
цитирай
3. apostapostoloff - Българската осигурителна система е най- вече
04.10.2013 14:57
ИДИОТСКА!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: crisis
Категория: Политика
Прочетен: 137549
Постинги: 29
Коментари: 65
Гласове: 268
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930